Vabilo na tečaj Data Management and Data Stewardship in Life Science

ELIXIR Slovenija v sodelovanju z ELIXIR Norveška organizira dogodek:

 

Data Management and Data Stewardship in Life Science

 

Tečaj bo potekal 9. decembra 2021 od 9:00 do 16:30 na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani, Gerbičeva ulica 60.

 

O točni lokaciji (predavalnica) vas bomo obvestili, ko bo zaključen postopek registracije. Če zaradi stanja epidemije covida-19 tečaja ne bo mogoče izvesti v živo, ga bomo izvedli virtualno. Predavanja slovenskih predavateljev bodo potekala v živo v slovenščini (razen če izvedba v živo ne bo mogoča), predavatelj iz ELIXIR Norveška pa bo predaval v angleščini na daljavo preko video povezave. Prosimo, prinesite svoje prenosne računalnike.

 

Vsebina je namenjena raziskovalcem s področja ved o življenju, ki potrebujejo znanje s področja upravljanja s podatki ali načrt upravljanja s podatki v skladu z zahtevami raziskovalnih projektov, zakonodaje in odprte znanosti.

 

Udeležba je brezplačna, za registracijo je potrebno izpolniti registracijski obrazec. Več informacij o dogodku najdete v spletni učilnici ELIXIR-SI eLearning Platform (EeLP). Prosimo, da morebitna vprašanja v zvezi s tečajem pošljete na e-naslov elixir@mf.uni-lj.si.

 

Število udeležencev je omejeno, kandidate bomo izbrali uravnoteženo po organizacijah. Izbrani kandidati bodo obveščeni po e-pošti.

 

Vljudno vabljeni!

 

Ekipa ELIXIR Slovenija

 

Skip to content